press to zoom
press to zoom
press to zoom

Mikä on KAiKU Care?

KAiKU Care on uusi, kuntoutukseen erikoistunut musiikkikäsine, jonka tarkoituksena on parantaa, motivoida ja tehostaa käden kuntoutumista täysin uudella tavalla! KAiKU Care palvelullaan keskittyy kehittämään erityisesti etäkuntoutukseen soveltuvaa toimintaa!

KAiKU Care perustuu sensoriteknologiaan, jotka mittaavat tarkasti kosketuksen voimakkuutta. Gyroskoopin sekä kiihtyvyysanturin avulla pystytään mittaamaan tarkasti liikeratoja aina ranteen kiertoliikkeist
ä sormien puristusvoimaan. Käsineen mukana tuleva ohjelma kerää erityisen tärkeää dataa kuntoutumisen edistymisestä, jota kuntouttaja voi seurata reaaliaikaisesti harjoitteita tehdessä.

KAiKU Care motivoi kuntoutusta äänipalautteensa avulla. Harjoitustoistojen aikana kuntouttaja kuulee kosketuksen voimakkuudesta riippuen ääntä tai musiikkia, mikä kertoo hänelle harjoituksen kehittymisestä ja onnistumisesta. Raskaiden harjoitteiden tekemisestä tulee täten miellyttävää ja hauskaa!

KAiKU Care toimii niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneella - aina matkassa mukana missä ikinä harjoitteletkaan! Etäkuntoutukseen keskittynyt tuotteemme mahdollistaa täten kuntouttamisen paikasta riippumatta niin harjoitellessa kotona kuin fysioterapiassa kuntouttajan kanssa.